USI DE GARAJ

Produsele USI DE GARAJ

HORMANN

Uşile secţionale se deschid vertical şi rămân sub tavan, economisind spaţiu. Graţie acestui principiu de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcatul în interiorul şi în faţa garajului. Uşile secţionale pentru garaje pot fi montate în orice deschidere a garajului și oferă o lăţime de trecere cu până la 14 cm mai mare decât ușile basculante. În plus, datorită etanșărilor cu elasticitate remanentă și rezistente la intemperii, ele sunt etanșate optim pe toate cele patru laturi.

USI DE GARAJ
Produsele USI DE GARAJ

KRISPOL – MOTORIZARE SOMFY/SOMMER

Compania KRISPOL este un producător de renume cu produse de înaltă calitate cum ar fi: uși de garaj, ferestre, rulouri, uși pietonale și produse pentru industrie. Isi desfasoara activitatea pe piața construcțiilor de aproape 30 de ani. Din momentul inființării companiei au stabilit obiectivul de a crea soluții adaptate la nevoile specifice ale clientului. Au combinat în produsele lor calitatea excelentă, siguranța și flexibilitatea soluțiilor.Din dorința de a oferi clienților soluții complete pentru case, de la an la an au dezvoltat în mod constant oferta lor. Astăzi continuă cu determinare și consecvență punerea în aplicare soluțiilor pentru a fi cât mai aproape de nevoile clienților, pentru a indeplini viziunea lor de casa perfecta. 

De asemenea mențin obiectivul ambițios de a menține o poziție de lider în inovație în industrie – atât în ceea ce privește produsele cât și standardele de servicii pentru clienți.
Au construit cele mai moderne  fabrici, dotate cu cele mai bune parcuri tehnologice din Europa. De-a lungul anilor au investit în dezvoltarea și instruirea angajaților cât și a Partenerilor de Afaceri. Au creat cu Partenerii o profesională rețea de vânzări în Polonia și în multe țări europene. Datorită lor, clienții primesc, în plus față de sfaturi profesionale, posibilitatea de co-proiectare a produselor. Astăzi se poate spune că munca lor este o combinație de profesionalism cu cea mai bună calitate adaptată la imaginația clienților.

Ai vreo întrebare?

Contactează-ne!